Leonardo Hotel, Durres, Albanien

Eduel Likaj och hans personal sköter det här hotellet bra. Det erbjuder bekväma, normalstora rum som hålls tillräckligt rena för att du skall trivas. Hotellet är fint och fungerar bra men är bitvis en aning slitet. Den trådlösa internetuppkopplingen är gratis och fungerar i hela hotellet men är starkast nära receptionen. Vid receptionen finns en simbassäng som är tillräckligt stor för att du skall kunna motionssimma i den men att den är jämndjup kan vålla problem för barn. Den stora sandstranden ligger bara någon meter från hotellet. Där finns även en pir med barer och restauranger. Mellan receptionen och berget Kavajes hittar du en stor serveringslokal och det är där frukostbuffén ställs fram på morgonen. Morgonen i det här fallet börjar så sent som klockan 8, vilket kan vålla problem om du skall vidare i Albanien. Restaurangen erbjuder även en stor middagsbuffé. Till den serveras ofta ägarens eget vin och den rakia han producerar.

Leonardo Hotel
Shkembi i Kavajes
SH4 Durres, Albanien
Tele: +355-(0)52-261250, -261 193
Mob: +355-(0)69-20-73965, -6012215
E-post: info@hotelleonardo.al, hotel_leonardo@hotmail.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.