Monteverde Backpackers, Santa Elena, Costa Rica

Precis som namnet antyder är det här ett vandrarhem i Monteverde. Det sköts bra och erbjuder allt som hotell brukar erbjuda men till ett lägre pris och ofta med fler personer i samma rum. Här kommer du säkerligen att bo med yngre personer. För att hitta vandrarhemmet gör du bäst i att börja med att leta reda på köpcentret Supermercado Central och där fråga efter vägen, eller helt enkelt informera vandrarhemmet i förväg om din ankomst. Sättet att ange adresser i Costa Rica är, som synes nedan, en aning underligt.

Monteverde Backpackers
100 m Sydväst om Supermercado Central
Santa Elena, Monteverde
Costa Rica
Tele: +506-(0)2645-5844
E-post: monteverdebackpackers@yahoo.com
En Facebooksida för vandrarhemmets nätverk av liknande boenden finns HÄR.