Jetwing Sea, Negombo, Sri Lanka

Negombo ligger nära Sri Lankas mest kända internationella flygplats, Ratamalana, och är även känt för en stor lagun och fina stränder. Vid dessa stränder finns flera hotell och det här är ett som hör till Jetwing-kedjan. I Negombo har den kedjan tre hotell som ligger på rad längs samma väg. Jetwing Sea står direkt vid stranden. Det är stort och välskött med rymliga rena rum. Rummen är fint inredda och har ofta stora fönster mot havet och både ett rejält badkar och en dusch. Trådlöst internet når överallt i hotellet och det finns även en bytestjänst för böcker nära receptionen. Frukost- och middagsbufféerna är fina och väldigt stora. Du sitter dessutom och äter i en restaurang med gott om fönster mot vattnet. Det här är ett smidigt och trevligt hotell att bo på om du skall till lagunen, stranden, flygplatsen eller bara vill vila upp dig.

Jetwing Sea
Palangaturai
Unawatuna
Galle, Sri Lanka
Tele: +94-(0)314933413, -49433417, -2 277140, -(0)112345720
Fax: +94-(0)112345729
E-post: resv.sea@jetwinghotels.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.