Rukmali Hotel och Restaurang, Habarana, Sri Lanka.

Ett enkelt hotell med en fin simbassäng och ett lättillgängligt kök är Rukmali Hotel. Här i trakten är det lite konstigt med middagar för många restauranger stänger på kvällen. De är vana vid att alla äter på det hotell de bor på. Fast hos Rukmali kan man få sig en middag även om man inte bor här. Något märkvärdigt med menyn, maten och serveringen är det inte. Och som vanligt i Sri Lanka gör man bäst i att dricka någon av de färskpressade juicerna till måltiden eftersom det vin och det öl du kan få är mindre spektakulära. Lokalt är den här restaurangen populär men i skandinaviska mått mätt ser vi den nog mer som att den ger en hyfsad bukfylla. Fast det kan vara det man är ute efter. Bra smakar det i alla fall och mätt blir man.

Rukmali Hotel
Sigiriya Junction, Moragaswewa
Habarana, Sri Lanka
Tele: +94-(0)66-2270059, -(0)71-8199752, -(0)72-2270059
E-post: info@rukmalihotel.com