Avian Breeze Hotel, Nuwara Eliya, Sri Lanka

Det tar lång tid att komma från centrala Nuwara Eliya till det här hotellet men när du väl är där blir du bra omhändertagen. Hotellet är fint och har rymliga rum som hålls efter. Fastigheten ägs av en familj som har lång historik i maktens högsta boningar i Sri Lanka men hotellet drivs av en kedja. När du kommer hit misstänker du nog något liknande för en vägg har en stor målning som föreställer Sri Lankas andra president. Eftersom det kan bli kallt här är rummen utrustade med mobila värmeelement men ingen luftkonditionering. De två trådlösa nätverken fungerar förvånandsvärt bra för att vara i Sri Lanka och de räcker ofta ända in i rummen. Frukosten serveras nära receptionen och levereras till bordet efter beställning. Det här är ett trevligt och bekvämt ställe att bo på för den som inte tänkt spendera sin tid inne i staden Nuwara Eliya. Det ligger också bra till för den som har för avsikt att åka till Horton Plains.

Här finns en film som visar hur hotellet ser ut. Matavdelningen som visas är dock inte den som alltid används.

Avian Breeze Hotel
Badulla Road, Katumana
Nuwara Eliya, Sri Lanka
Tele/Fax: +94-52-2222416
E-post:
Hotellets Facebooksida finns HÄR.