Queen’s Hotel, Kandy, Sri Lanka

Skall du till Kandy och vill bo på ett hotell som har historia och ett bra läge finns bara ett alternativ – Queens Hotel. Det är gammalt, kolonialt och bitvis en aning slitet men har charm och är trevligt. Här kommer personalen att behandla dig väl, nästan som kungligheter, och vara smidig att ha att göra med. Bakom receptionen finns några butiker och bakom dem Lord Mountpattens bar. Här är det rustika trämöbler som gäller. Går du genom baren kommer du ut till en simbassäng som lämpar sig väl för motionssimning. Restaurangen ligger mellan baren och gatan utanför och i den serveras främst bombastiska bufféer. Utanför de flesta av rummens fönster finns först de centrala gatorna och sedan den artificiella sjön. Du bor också mittemot den mycket viktiga helgedomen – Tandtemplet. Hotellets trådlösa internetuppkoppling fungerar bäst i receptionen och baren men når även flera av rummen.

Queen’s Hotel
D.S Senanayake Veediya
Kandy, Sri Lanka
Tele: +94-(0)81-2-233026
Tele/Fax: +94-(0)81-2233026
E-post: reservations.queens@kandyhotels.lk
Hotellets Facebooksida finns HÄR.