Engruna Eatery, Kapstaden, Sydafrika

På Main Road i Kapstaden finns några få bra ställen för den som söker öl från microbryggerier. Engruna är ett av dessa ställen. Nästa är Craft Burger Bar som finns där Main Street bytt namn. Hos Engruna erbjuds du både standarddrycker och de från mindre bryggerier. Det finns även en passande matmeny. För maten kan det vara trevligt att känna till att Engruna har samma ägare som den lyxigare restaurangen ett par dörrar längre ned för gatan. När du är här kan du få tillgång till ett trådlöst nätverk men det ger dig en begränsad mängd data och är därför sannolikt inte något du ägnar hela kvällen åt. Restaurangen är trevlig och baren intressant. Personalen tar sig ofta tid att prata med sina gäster om utbudet. Exempelvis är jalapeno-burgaren god och kan beställas med tryffel-pommes.

Engruna Eatery
343 Main Road, Sea Point
Kapstaden, Sydafrika
Tele: +27-(0)21-433 0789
E-post: info@engruna.co.za
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.