Flugfiske i Kiruna

Rea Beach Restaurant, Trincomalee, Sri Lanka

Det här är en av de bästa restaurangerna i Trincomalee. Ser du den tror du säkert inte att den är så bra som den är men prova restaurangen så får du se vad den levererar. Personalen är riktigt trevlig och väldigt uppmärksam. Servicen pigg och engagerad. Wifi finns inte men det behövs heller inte eftersom stället är så trevligt ändå. Du hittar restaurangen en bit bakom den Brittiska Kyrkogården, men för att komma dit behöver du åka en liten omväg. Lättast är att om du kommer från norr (till exempel från Nilaveli Beach Hotel) på Nilaveli/Pulmoddai Road in mot Trincomalee och tar fjärde lilla avfarten till vänster efter kyrkogården. Följ Sarvodaya Road tills du får Rea Beach Restaurant i ett litet hus på vänster sida.

En annan restaurang som levererat bra och ligger nära är Ceylon Seafood Café.

Rea Beach Restaurant
31 AllesgardenUppuvelli
Trincomalee 31000, Sri Lanka
Tele: +94-(0)75-758 2522,
Restaurangens Facebook-sida finns HÄR.