Restaurang Rimski Most, Sarajevo, Bosnien.

I kanten av parken Illidza som ligger 8 km utanför centrala Sarajevo finns en bro som kallas Rimski Most – den romerska bron. Nära den och vid väg M-17 ligger en restaurang som har det passande namnet Rimski Most. Den hör till ett hotell och en camping som drivs av herr Amir Hadzic. Besöker du restaurangen kommer du att hamna i en trevlig miljö invid floden. Här kan du få färska foreller, imponerande bosniska kötträtter, sallader och hemgjorda efterrätter. En intressant detalj är att det är bra att kunna bosniska här men att det finns personal som pratar bra engelska. Det brukar gå bra att förstå vad man beställer även om ni skulle sakna gemensamt språk. Hela komplexet är perfekt för att komma som ensam turist, som familj med barn eller som affärsresenär. Alla kommer att trivas och bli väl omhändertagen av den trevliga personalen.

Restaurang Rimski Most
Blazujski drum bb
71 000 Sarajevo
Bosnien och Herzegovina
Tele: +387-(0)33-761190, -761180, 474505 (tele i trädgården)
Mobil: +387-(0)61-130628
E-post: info@hotel-rimskimost.com