Kratochwill, Ljubljana, Slovenien.

Ljubljana har sedan länge haft ett microbryggeri i centrum. Det har flera lokaler men lättast att hitta borde lokalen vid tågstationen (Kolodvor) vara. Särskilt mycket väsen om sig har bryggpuben inte behövt föra eftersom den funnits så länge men det kanske också är därför som den är mer känd som en restaurang eller pub än som ett microbryggeri. Här serveras några goda öler och även smaklig mat. Beställer du en av husets pizzor kommer du att få en rejäl sak. Miljön är trevlig och avkopplande och skall du med tåget eller bussen från Ljubljana behöver du bara gå några meter efter att du ätit och druckit färdigt.

Kratochwill
Kolodvorska 14
1000 Ljubljana, Slovenien
Tele: +386-(0)1-4333114, -5852756
E-post: pivovarna.kratochwill@yahoo.com
Företagets Facebooksida finns HÄR.