Çarshia e Jupave, Gjakova, Kosovo

Namnet på det här hotellet betyder något i stil med “Jupaves basar” och syftar på att det hör till en 60 år lång affärshistorik i familjen Jupa. Det är ett fint ställe som haft många kända personer på besök. Vilka kan du se på väggen mellan restaurangens matsal och toaletterna. Hotellets restaurang är värd ett besök bara den för där får du fantastisk mat ofta serverad på spektakulärt vis. Allt är fint, modernt och välordnat. Runt hörnet har du basaren i Gjakova och det är där man oftast vill vara. Tröttnar du på den kan du gå ned och titta på den närbelägna Krenafloden.

Çarshia e Jupave
Rruga Ismail Quemaili Nr. 9
Gjakova, Kosovo
Tele/Fax: +381-(0)390-326798, -330444
Mob: +377-(0)44-129159
E-post: qarshiaejupave@hotmail.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.