Kazbegi Guesthouse, Kazbegi, Georgien.

Ett känt och enkelt boende i Kazbegi i norra Georgien kallas Kazbegi Guesthouse. Det drivs av en familj och det är många som bara kommer hit för att äta en trevlig georgisk måltid i en georgisk bostad. Utsikten från husets balkong är väldigt vacker och maten underbar. Skulle du bo kvar hos familjen ligger rummen i kanten av serveringsutrymmena. Det är en stor genomströmning av gäster här och stämningen är alltid i topp. Kom hit helt enkelt! Fast det är kanske lättare sagt än gjort när det inte finns några kontaktuppgifter till gästgiveriet. Letar du efter det i Kazbegi ligger det nära centrum men ett par kvarter uppför den bebyggda sluttningen. Du har få vägar att välja på så du löser det nog snabbt även om du aldrig varit här tidigare.

Kazbegi Guest House
Kazbegi
Georgien