Hotel Albemarle, Puerto Villamil, Ecuador.

Stranden börjar direkt utanför Hotel Albemarles entré. Du behöver inte ens ta på dig sandaler för att komma i vattnet och när du kommer upp finns en praktiskt belägen kran för att skölja av sanden från fötterna. Hotellet har en vacker innergård med simbassäng och kokospalm. I den miljön äter du frukostbuffé. Internetuppkopplingen här är trådlös och det finns två lånedatorer och en skrivare men satellitmottagningen är inte alltid den bästa och då försvinner kontakten nästan helt. Men det är lätt att trivas ändå för rummen är stora, ljusa och välskötta. Många har utsikt mot stranden. Hotellet lämpar sig bra för ensamresenärer, barnfamiljer och de som vill utforska ön Isabela. Härifrån är det lätt att ta sig till de närbelägna öarna Floreana och Santa Cruz.

Hotel Albemarle
Puerto Villamil
Isabela, Galapagos
Ecuador
E-post: info@hotelalbemarle.com
Tele: +593-(0)2-2524438.