Hotel Belvedere, Playa Samara, Costa Rica.

Playa Samara besöker man främst för den stora fina stranden eller för att försöka få se sköldpaddor kravla sig upp och lägga ägg. Det är en liten stad med många aktiviteter knutna till stranden. Här driver paret Michaela och Manfred Landwehr hotellet Belvedere. Det är uppdelat i två delar där den nedre ser ut som en blandning av bungalows och radhus. Den övre består av rum i ett hus och det finns en simbassäng vid vardera delen av hotellet. Mat äter man på andra våningen i det övre huset. Trådlöst internet finns och fungerar oftast bra. Personalen är trevlig, omtänksam och man träffar ofta ägarna och deras barn. Läget är lite i utkanten av Samara och du måste gå över en någorlunda trafikerad väg för att komma in till staden, korsa den och sedan hamna på stranden. Det tar bara några minuter att göra den vandringen. Hotellet fungerar bra för par, familjer och grupper. Det är inte ett logiskt ställe att ha en konferens på.

Hotel Belvedere
Playa Samara, Guanacaste
Costa Rica
Tele: +506-(0)26560213
Fax: +506-(0)26560215
E-post: hotelbelvedere@hotmail.com