The Old Quarter Pub, Limerick, Irland.

I staden Limerick på Irland kan det vara knepigt att hitta bra matställen men en bra början är att leta reda på Denmark Street och från den gatan utforska omgivningen. En kort sidogata till den heter Little Ellen Street och på den hittar du bland annat The Old Quarter Pub. Det är en ganska stor pub som marknadsför sig som en gastronomiskt orienterad inrättning. I skandinaviska mått mätt skulle vi se den som en välorganiserad och prydlig pub med bra mat. De flesta av rätterna är sådana som du ofta hittar på pubar. Hamburgare, Nachos osv kan fungera som exempel på vad som erbjuds. Personalen gör ett bra arbete och är alltid trevliga men vid perioder av få kunder kan de vara en aning ouppmärksamma. Slutsatsen blir att inrättningen är en större pub som har bra mat och bra service. Öl- och vinutbudet innehåller inget som sticker ut. Det är ett ordinärt men dugligt utbud i kranar och flaskor.

The Old Quarter Pub
3 Little Ellen Street
Limerick
Irland
Tele: +353-(0)61-401190
E-post: info@theboutique.ie
Pubens Facebooksida finns HÄR.