Restaurang La Fiesta del Marisco, Tarcoles, Costa Rica.

Skulle du vara i byn Tarcoles nära floden med samma namn och leta efter en bra restaurang med havsmat är det här ett säkert alternativ. Det enda som du kan ha svårt att få här är sällskap av stora mängder turister, för hit kommer i första hand costaricaner. Maten serveras i storlekar som är från generöst tilltagna till övre kanten av lagom stora portioner. Allt är av bra kvalitet och kan kombineras med någon av husets mycket trevliga naturliga joser även om det finns andra drycker också. Priserna är inte alls särskilt höga. Restaurangen är helt enkelt ett säkert alternativ för bra mat i en trevlig miljö. Du kommer att äta med utsikt över den stora Nickoya-bukten. Fiskemännen knyter och sträcker sina nät bredvid restaurangen medan pelikaner och andra sjöfåglar jagar rakt framför dig.

Restaurang La Fiesta del Marisco
Väg 34, Frente al Mar, Playa Tarcoles
La Pita, Tarcoles, Puntarenas
Costa Rica
Tele/fax: +506-26370046
E-post: restfiestadelmarisco@hotmail.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.