Hotel Diplomat Fashion, Tirana, Albanien.

Blokku kallas det område i Tirana där de flesta är på kvällen. Det krävs ungefär 20 minuters promenad från Blokku längs floden för att komma till Hotel Diplomat Fashion. Hotellet är ett av få som helt ägs av albaner. Här får ni stora moderna rum som hålls rena och fräscha. I entrén mittemot receptionen finns ett café där en fin bufféfrukost serveras varje morgon. Servitörerna och övrig personal är uppmärksam och trevlig. I källarvåningen finns bastu, hamam, vilobänkar och duschar men de är inte alltid i bruk. Trådlöst internet finns i hela hotellet. För en tillfällig besökare i Tirana ligger det här hotellet en aning långt från de områden man vill vara i men för en affärsresenär som har konferens i hotellets lokaler ligger det perfekt. Det borde även fungera bra för barnfamiljer. Priset är dock en aning i överkant för vad man får även om tiden här blir trevlig.

Hotel Diplomat Fashion
Blv. Bajram Curri Nd. 36 H.1
1022 Tirana
Albanien
Tele: +355-(0)4-2235090.
Mob: +355-(0)69-2030457.
E-post: reservation@diplomatfashion.com
Hotellets sida hos Facebook finns HÄR.

Hotellets systerhotell finns i närheten och har adress: Rr. Sulejman Delvina Nd. 61, H. 21022 Tirana. Tele: +355-(0)673568209, 692770294. E-post: diplomat@icc-al.org.