Scuba Nation, Kambodja.

Den som är i Sihanoukville upptäcker snart att stadens turistindustri främst lever på tillgången till sina stränder. Några som tagit fasta på det och gör det bra är dykcentret Scuba Nation. De har ett kontor i Phnom Penh för att rekrytera kunder till centret i Sihanoukville. Victoria J Leah har här byggt upp ett väl fungerande företag med många kunder och bra service. Med hög frekvens genomför centret kurser och dykutflykter. De bästa av dykutflykterna är de där du bor över på en båt och dyker så mycket det bara går. Ibland dyker du då på platser där dykbåtarna konkurrerar med inte alltför avlägsna dynamitfiskare. Smällarna hörs tydligt under vattnet. Boendet på båten är inte som en vanlig live-aboard för här sover du på övre däck. Det är riktigt trevligt att bo på dessa båtar och umgås med alla de olika nationaliteter som är på besök. Scuba Nation är helt enkelt ett pålitligt företag för dykutflykter i södra Kambodja.

Scuba Nation
#18 Eo, Sothearos Blvd (nära FCCC och det kungliga palatset)
Phnom Penh
Kambodja
Tele: +855-(0)12-715785.
E-post: info@divecambodia.com

och

Mohachai Guest House
Serendipity Beach Road
Sihanoukville
Kambodja
Tele: +855-(0)12-604680.