Morpho’s, Santa Elena, Costa Rica.

Centrala Santa Elena i Monteverde är byggt som en trekant med väg 606 på två av sidorna, eftersom den går i vinkel. Nära där den byter namn till väg 620 hittar du restaurangen Morpho’s. Fast ett enklare alternativ än att hålla reda på vägnamnen är att bara gå ett varv runt centrum i staden för det kommer bara att ta några minuter och ingen är så sömnig att den missar Morpho’s ensamma och färggranna byggnad. Restaurangen drivs av en viss Joseph Matthew Stuckey som ofta är på plats och som sett till att en av verksamhetens mest kända rätter är en hamburgare. Menyn innehåller även mycket annat och du kan se den på hemsidan nedan. Maten är enkel och god samt serveras av en ung och uppmärksam personal som pratar bra engelska. Inredningen innehåller många trevliga detaljer och du kan gratis använda det trådlösa nätverket när du väntar på din beställning.

Morpho’s
Santa Elena
Monteverde
Costa Rica
Tele: +506-(0)26457373, -26455607
E-post: reviews@morphosrestaurant.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.