El Rancho Perla Restaurant, La Fortuna, Costa Rica.

I den lilla staden La Fortuna löper floden Rio Burío parallellt med väg 141/142. Går du från centrum, över väg 141 och sedan över floden är du på väg mot kvarteret Pilo där denna underbara restaurang finns. Den är inte La Fortunas billigaste restaurang men helt klart en av de mest kvalitativa. Här får du bra mat, bra service och sitter säkerligen gärna kvar långt efter att du ätit klart. Om inte annat för att dricka lite till, äta efterrätt eller för att använda restaurangens trådlösa internetuppkoppling. Specialiceringen är mot fisk och kött men det finns mycket annat gott på menyn. Den här restaurangen är lätt att rekommendera med gott samvete. Prova den får du se varför!

Rancho Perla Restaurant
Barrio Pilo
La Fortuna
Costa Rica
Tele: +506-(0)24791940
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.