Sonny’s Bar, Galway, Irland.

Det är lätt att bli förvirrad av marknadsföringen av den här puben eftersom den hänger intimt samman med restaurangbaren The Front Door. Puben är mindre och mysigare än The Front Door men de ligger över gatan mot varandra så du kan lätt vandra fram och tillbaka många gånger under en och samma kväll. Både puben och restaurangbaren marknadsför sig som en gastronomisk pub och lyckas bra med det. Båda serverar vin, drinkar och några microbrygda öler och båda har även några av de vanliga ölsorterna från stora bryggerier, om du föredrar det.

Två närbelägna lokaler som kan vara värda ett besök är Roišin Dubh och The Salt House, men då måste du först gå över floden.

Sonny’s Bar
3 High Street, Latin Quarter
Galway
Irland
Tele: +353-91-563757
Pubens Facebooksida finns HÄR.