Carrillo Tours, Sámara, Costa Rica.

I Samara finns några arrangörer av utflykter och av dessa är Carrillo Tours en pålitlig aktör. Företaget drivs av William Juares och han är mycket deltagande i aktiviteterna. Både han och hans guider pratar bra engelska om spanska inte är ditt starkaste kort. Ett exempel på en utflykt de anordnar är att titta på sköldpaddor som kläcks och honor som klättrar upp på Carrillostranden för att lägga ägg. Det tar någon timme men är en upplevelse man inte glömmer i första taget. Du kan även paddla kajak och leta delfiner med hjälp av William och hans trevliga personal. Aktiviteterna inkluderar normalt dricka och frukt.

Carrillo Tours
160, Sámara
Guanacaste
Costa Rica
Tele: +506-(0)26560543, -83407558, 256560543, -26560606
E-post: carrillotour@racsa.co.cr
Arrangörens Facebooksida finns HÄR.