Legjenda, Shkoder, Albanien

Den här restaurangen ligger nedanför borgen och mellan Buna och Drini-floderna i Shkoder i norra Albanien. Det kan vara lite svårt att hitta till entrén och gången som leder från parkeringen in till serveringslokalen men när du väl kommit hit kommer du att njuta av tillvaron. Restaurangen är fint och rustikt inredd. Maten är mycket bra och personalen som serverar den sköter sitt arbete på ett trevligt sätt. Det är inte sällan som chefen, Aleksander Tuka, kommer för att tacka för att man spenderar tid här. Han har hela tiden många och bra idéer för att förbättra stort som smått. Att restaurangen öppnade 2002 och fortfarande fungerar bra är ett tecken på att du är i trygga händer om du kommer hit. Under ditt besök har du tillgång till gratis wifi.

Legjenda Bar & Restaurang
Rruga Agron 1
4001 Shkoder, Albanien
Tele: +355-(0)699 33 2024, -(0)694 077 740
E-post: restorantlegjenda@gmail.com, aleksandertuka@gmail.com (manager)
Restaurangens Facebook-sida finns HÄR.