Alex & George Boutique Hotel, Cluj-Napoca, Rumänien.

Om du åker förbi den ortodoxa katedralen och teatern i riktning mot Sibiu kommer du att passera Alex och George Boutique Hotel på din högra sida. Det ligger i en uppförsbacke på Calea Turzii bara någon meter från rondellen som leder inleder Observatoroluigatan. Hotellet är beläget i ett eget vitt hus med parkering utanför. Rummen är fina och bekväma med skrivbord, tv och gratis trådlös internetuppkoppling. På nedersta våningen finns en reception som alltid är bemannad och bredvid den ligger frukostrestaurangen. Hotellet är ett smidigt alternativ för den som är på genomresa i Cluj-Napoca. Har du egen bil eller åker taxi kommer du snabbt iväg mot till exempel flygplatsen eller städer söderöver. En nackdel med hotellet är att Calea Turzii blivit ett stråk för prostituerade och att det är en dåligt upplyst uppförsbacke som inte är kul om man vill gå hit till fots från stadens centrum.

Alex & George Boutique Hotel
Calea Turzii nr. 86,
400193 Cluj-Napoca, Romania,
Tele: +40-(0)364-800730
E-post: office@agboutiquehotel.ro