Gami Gedara, Thanamalwila, Sri Lanka

I utkanten av Polonnaruwa ligger byn Thanamalwila där ligger flera familjedrivna restauranger. Den bortesta av dessa är Gami Gedara och det är hit du vill komma för här kommer du att äta i en traditionell hydda hos den familj som äger den. Bredvid hyddan går kor på ett fält. H.W. Ajith Kumara heter ägaren och stället tycks vara döpt efter en gladlynt och ordningssam kvinna som heter Gami Gedara. Ring eller skriv till henne så får du komma hit och njuta av en stor buffé med lokala rätter. Besöker du Gami Gedara kommer det att bli ett av de ställen som sätter sig bäst i minnet.

Gami Gedara
Tissa Road, Thanamalwila
Hambantota, Sri Lanka
Tele: +94-(0)71-2940474, -77-4544396, 72-622 2220
E-post: gamigedara@yahoo.com
Etablissemangets Facebooksida finns HÄR.