Hotel Ski Plaza, Canillo, Andorra.

I den lilla staden Canillo i det lilla landet Andorra finns detta angenäma hotell. Som märks av namnet är det främst inriktat mot skidturister men det är också ett bra hotell på sommaren. Rummen är rena och bekväma och alla nås av hotellets gratis trådlösa internetuppkoppling. Vissa av rummen har en låsbar genomgående dörr för dem som vill ha det så. I receptionen finns en mysig liten bar och invid den ligger hotellets restaurang. Frukosten består av en stor och fräsch buffé och middagen likaså. Hotellet har fått rykte om sig att ha bättre mat än många av sina konkurrenter. Här får du även tillgång till en jacuzzi, en bastu, ett gym och en barnavdelning.

Hotel Ski Plaza
Ctra. General s/n
AD100 Canillo
Tele: +376-739444, +34-(0)902-932050
E-post: skiplaza@plazandorra.com