Olio, San José, Costa Rica.

I området Escalante i San José finns flera intressanta restauranger och barer. En av dessa är Olio. Den marknadsför sig som en fusion-restaurang med medelhavsmat. Till maten kan du dricka vin eller någon av de microbrygda öler de har på menyn. Många kommer hit för barens drinkar och det kan vara för att maten håller höga priser. Men det är också kvalitativ mat du får. Skulle du sitta här länge och dricka drinkar kan det vara bra att vara försiktig för tågrälsen går mindre än två meter utanför en av ingångarna i huset. Ibland stannar tåget så att det täcker de flesta av restaurangens fönster. Du har dessutom två chanser att bli överkörd av tåget för det är två spår att se upp med. Personalen är snabb, trevlig och hjälpsam. Några i personalen kan andra språk än spanska.

Olio
Calle 33, 400 Este de la Antigua Aduana
San José
Costa Rica
Tele: +506-22810541
E-post: restaurante.olio@gmail.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.