Beer and Spice, Port Louis, Mauritius

Ett angenämt område i Port Louis kallas för Waterfront. Det är Mauritius huvudstads svar på ett liknande initiativ med samma namn i Kapstaden, Sydafrika. Här har man byggt restauranger, barer, butiker och museum i hamnområdet. Lite i kanten av där de flesta rör sig finns det lilla köpcentret Astrolab och mot vattnet från det hittar du restaurangen Beer and Spice. Du kommer att se parasollen med företagets namn på håll. Här erbjuds enkla maträtter, öl och annan dryck samt en fin utsikt mot både stadens centrum och resten av Waterfront. Priserna är humana även om en nubbe rom kostar lika mycket som en hel flaska av samma rom om du går till köpcentren några hundra meter bort i centrala Port Louis.

Beer and Spice
Astrolab Shopping Centre
Port Louis, Waterfront
Mauritius
Tele: +230 211 4087
E-post: restaurant@beerandspice.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.