Konoba Aterina, Korcula, Kroatien.

På den Kroatiska ön Korcula och i sydvästra hörnet av staden Korculas gamla stad hittar Ni restaurangen Aterina, som måste vara en av de bästa restaurangerna i den här trakten. Den glada och trevliga personalen serverar finurliga små tapasrätter av bästa sort. Är man lite osäker vad man vill ha finns en avsmaknignsmeny som är som en hel måltid. Till det finns god dryck, exempelvis kan vin gjort på öns egen Grk-druva vara något. Priserna är i samma nivå som de flesta restauranger i trakten vilket leder till att de är låga i förhållande till den kvalitet som levereras. Finns det så mycket mer att säga än att det bara är att gå hit och njuta när du är i den syddalmatiska övärlden?

Konoba Aterina
Trg korčulanskih klesara i kipara 2
Otok Korcula, Korcula
Kroatien
Tele: +385-(0)91-9861856
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.