Restorant Cocja, Shkodra, Albanien.

Vila Bekteshi är en välkänd villa vid en park nära den ortodoxa kyrkan i centrala Shkodra och i den villan hittar du den trevliga restaurangen Coca. Huset är i två våningar och har en stor täckt balkong mot innergården. Ovanvåningen är den finare restaurangen och bottenvåningen främst en bar och pizzeria. Maten, servicen och miljön här är utsökt. Exempelvis finns en provsmaknings meny som bara består av lokala rätter. Miljön leder till att många som kommer hit blir kvar här länge. Att de har ett trådlöst nätverk som är öppet för alla och oftast fungerar någorlunda gör nog sitt till för att behålla kunderna. Restaurangen har funnits här sedan 1990 och här är det lätt att trivas.

Restorant Cocja
Vila Bekteshi
Rruga Hasan Riza Pasha 33
Shkodra
Albanien
Tele: +355-(0)22-240799
Mob: +355-(0)66-6663558
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.