Hotel Sharden, Tbilisi, Georgien.

Mitt i centrala Tbilisi och nära synagogan finns Hotel Sharden. Det är fint ordnat med glashiss och små enkla rum. Trådlöst internet finns i hela hotellet och receptionen är bemannad dygnet runt med personal som oftast är hjälpsam. Du kan dock behöva debattera med receptionisten för att få en fjärrkontroll till luftkonditioneringen. En del av kontrollerna fungerar dessutom dåligt. Frukosten är en liten men trevlig buffé som serveras i källarvåningen. Vissa rum har problem med lågt tryck i duschen och städningen är ibland dålig. Det här är ett hotell som till stor del lever på sitt läge och som fungerar bäst för den som vill få lätt att undersöka allt intressant i centrala Tbilisi och till det fungerar det bra.

Hotel Sharden
32. Gr. Khanzteli. street
Tbilisi
Georgien
Tele: +995-32-2922027, -2921980
Fax: +995-32-2921909.
E-post: info@hotelsharden.com