Restaurante Cocolon, Guayaquil, Ecuador.

Nära den “rosa zonen” och parallellt med strandpromenaden Malecon finns en av Cocolons tre restauranger. Här är specialiteten Ecuadoriansk mat men menyn innehåller även annat. Priserna är på samma nivå som många restauranger i Ecuador. Du kommer här att få gott tillagad lokal mat och kanske en aning förvirrad betjäning. Ingen i personalen talar bra Engelska. Restaurangen är byggd i två våningar och den nedre har mer generösa öppettider än den övre. Ovanvåningen är mer avslappnad och den i markplanet liknar en snabbmatsrestaurang. Köper du exempelvis en fryst marguerita under Happy Hour kommer du att få en rejäl drink två gånger om, för glasen är stora. På det stora hela är det här en restaurang som de flesta trivs på.

Restaurante Cocolon
Av. Principal / Pedro Carbo y 9 de Octubre
Guayaquil, Ecuador
Tele: +593-(0)4-2571051, -262656, -2527073, 2527120, 2530023.
E-post: saknas.
Restaurangens sida på Facebook finns HÄR.