Senani Restaurant, Kandy, Sri Lanka.

På andra sidan sjön i Kandy från Tandtemplet sett ligger Senani Restaurant. Lokalen är också belägen lite ovanför där många besökare är på en dansförevisning. Senani har en vacker utsikt mot templet och centrala Kandy som bara den är värd ett besök. Väggarna är prydda med intressanta svart-vita fotografier från Sri Lanka från förr. Sinanis mat håller normala priser och kvalitén är också i paritet med liknande restauranger. Ett flertal rätter är dock mer innovativa än väntat och restaurangen har ofta färdigkomponerade menyer som alternativ till a´la carte-rätterna. Allt detta gör Senani till en restaurang som de flesta nog gärna besöker minst en gång.

Senani Restaurant ägs av samma person som bland annat driver Oak-Ray Summer Hill Breeze i Nuwara Eliya, Fresco Water Villa i Kimbissa (Sigirya) och Oak-Ray Anchorage i Galle.

Senani Restaurant
30 Rajapihilla Mawatha
Kandy
Sri Lanka
Tele: +94-(0)812-235117, -(0)817-395550, -(0)772-223529
E-post: senaniho@sltnet.lk