Satrana Lodge, Isalo, Madagaskar.

Det är inte långt från en välskött del av huvudvägen, RN 7, till Satrana Lodge men ändå känns det fridfullt och trevligt att bo här. Sista sträckan från RN7 och upp till hotellet är en grusväg som ingen bil kan åka fort på och till sist är ni inkvarterade vid foten av ett berg. Att åka uppför den sista vägstumpen kan se ut så här. Tänk er den när det är mörkt!  Rummen är tält av det finare slaget. De sköts väl och allt är bra organiserat och fint. När det är varmt kan du välja att duscha under bar himmel i din lilla uppmurade uteplats och annars finns den vanliga duschen i rummet som byggts upp inne i kanten av tältet. Solnedgången är ett vackert skådespel av färger när ljuset först blir rödaktigt och sedan sakta försvinner. Hotellet får sin ström från generatorer som brukar stängas av på kvällen. Simbassängen ligger utanför restaurangen och är fint upplyst från under ytan när det är mörkt. Runt lodgen har olika träd och buskar från taggskogarna planterats. En nackdel med att bo här är att du kommer att sakna realistiska alternativ till Satranas restaurang när du vill äta dina måltider men köket är bra så du behöver inte nödvändigtvis lida av monopolet. Så länge strömmen är igång finns det tillgång till gratis trådlöst internet i reception, bar och restaurang. Att bo här är nästan som att vara på en lyxig campingutflykt med säng.

Satrana Lodge
Isalo National Park,
Ranohira
Madagaskar
Tel : +261-(0)32-0727976, -(0)34-1426087,-(0)34-1405949,
-(0)34-1400316, -(0)20-2221974, -(0)34-1400316, -(0)33-2012314
E-post: satranalodgeisalo@yahoo.fr, satranalodge@cortezexpeditions.mg