Orio, gastronómico Vasca

Orio, gastronomico Vasco

Bli inte förvånad om du hör rekommendationer att besöka den här restaurangen för den är populär. Den ligger nära Plaza de Ayuntamiento (rådhus-) torget mitt i Valencia och säljer små kalla tapasrätter som ofta serveras på en bit bröd. Tyngdpunkten är baskisk mat men det hindrar inte att specialiteter från Valencia smugit sig in. Allt finns framdukat från början och du fyller din tallrik med de rättar som lockar och sätter dig. Utbudet fylls hela tiden på. Snart kommer en kypare och tar upp din drickabeställning och om dina tapas inte räcker kan du alltid förse dig med fler från både de fat som bärs fram till borden och de som står längs bardisken. Presentationen är fin och lokalen är modern och smidig. En måltid här leder lätt till att du hamnar i samtal med någon glad och nyfiken spansk kund.

Orio
San Vincente Mártir, 23.
46002 Valencia
Spanien
Tele: +34-(0)963-511 992, -(0)902 520 522.
E-post: reservas@sagardi.com
Verksamheten ingår i en koncern som kallar sig Grupo Sagardi.