Cafe Uno / Grandpa’s Inn, Vigan, Filippinerna.

Café Uno är ett litet men mycket trevligt café på en sidogata i den trevliga koloniala staden Vigan i norra delen av Filippinerna. Det är en del av Grandpa´s Inn. Ägarna säger att det här var Vigans första café. Även om det inte var det är det ett ställe att lita på för du får alltid bra service och god mat och dryck. Vad gäller maten har menyn mest smårätter men de fungerar galant att sätta ihop till en mättande måltid. Café Uno är ett bra ställe att komma till för en lugn, social och god måltid eller bara en trivsam fikastund. Som sig bör har inrättningen en gratis internetuppkoppling.

Familjen Donato gjorde 1979 om det här gamla spanska bostadshuset till hotell, restaurang och café. Det ledde till att det nu finns 19 rum att hyra i samma hus som Café Uno.

Cafe Uno / Grandpa’s Inn
Grandpa’s Inn
1 Bonifacio (vid hörnet med Quirino Blvd)
Vigan City, Ilocos Sur
Filippinerna
Tele: +63(0)77-7222118
Mobil: +63-(0)917-5802118
E-post: reservation@grandpas-inn.com, grandpasinnvigan@yahoo.com.ph
Verksamhetens sida hos Facebook finns HÄR.