The Pub, Nuwara Eliya, Sri Lanka.

Om det inte skulle vara så att det här är den enda puben i Nuwara Eliya och den fått omnämnande i böcker om resor hit skulle den inte ha fått vara med här. Puben ligger centralt i den lilla staden och är byggd i tre våningar. De två nedersta våningarna får man röka på och den översta är rökfri. Eftersom röken stiger blir inte översta våningen helt rökfri men tanken är god eftersom köket ligger där. I köket tillverkas enkla rätter till priser som är betydligt lägre än vad de flesta turistrestauranger tar. Halva eller en tredjedel av vanliga turistpriser är inget konstigt här. När du kommer hit bör du ha några vänner med dig för det finns inga andra nöjen än att dricka, äta och umgås. I och för sig kan du alltid umgås med ryggsäcksturisterna som oftast finns här och var i byggnaden. The Pub är helt enkelt en pub av det enklare slaget men som har en fasad som ger ett mer ordningssamt intryck. Hela stället är kopplat till Sri Lankas stora öl-märke Lion så det är det du normalt får här.

The Pub
20 Kandy Road
Nuwara Eliya
Sri Lanka