Caffe Bar Antika, Dubrovnik, Kroatien.

Om du är i Lapadområdet och söker ett trevligt café eller en trevlig bar att titta på folk som vandrar förbi är Antika ett bra alternativ. Det är en av flera barer längs gågatan ned mot stranden. Här brukar de ha gott fika, goda öler, lite vin och någon drink. Mat är det si och så med men du kanske kan utnyttja deras trådlösa internetuppkoppling för att lista ut att pizzerian Mama Mia är mycket mer än en pizzeria. Tidigare låg den bästa pizzerian mittemot Antika men de betalade inte skatten och bor nu någon annanstans. Om du ändå är här kan det kanske passa att prova på det trevliga mörka ölet Tomislav som brukar finnas på menyn. Priserna är inte alls höga och betjäningen alltid snabb och trevlig.

Caffe Bar Antika
Setaliste kralja Zvonimira bb
Lapad, Dubrovnik