Vino Ground, Tbilisi, Georgien.

Att Georgien är ett förstklassigt vinland känner säkert många till men hur man skaffar sig koll på de bästa vinerna på kort tid när man är i Tbilisi kanske inte är lika känt. Ett lätt knep är att besöka Vino Ground som är en fin vinbar belägen i änden av en gata där det finns gott om caféer och barer. Få torde ha samma utbud av viner som Vino Ground. Baren har trevliga sittplatser och berättar gärna om de olika vinerna. Smakprov finns och provmenyer med eller utan tilltugg. Några av platserna är som små krypin. Att stället är populärt är tydligt för här saknas det aldrig besökare.

Vino Ground
34, Kote Apkhazi Str. (nära Erekle street)
0105 Tbilisi, Georgia
Tele: +995-(0)555-300093 (Zura)
E-post: vinogroundgeorgia@hotmail.com
Vinbarens sida hos Facebook finns HÄR.