The Damage Done av Warren Fellows.

The Damage Done av Warren Fellows.

Det här är en skrämmande bok som syns lite här och var i Sydostasien. Författaren börjar med att berätta om sin bakgrund och hur han hamnade i Thailand där han sakta men säkert dras in i knarkhandeln. Vid den tiden är han mestadels positiv till att dras in men sen börjar det bli mer och mer riskfyllt. Pressen på honom ökar. Till sist får polisen tag på honom och har tillräckligt att visa för att han skall få ett långt fängelsestraff. Bokens berättelse ger en bra inblick i hur Warren hamnade de situationer han hamnade i och vad som hände där. Det är en skrämmande och avskräckande historia. Tolv år fick han sitta i Thailändskt fängelse där många av hans vänner dog. På ett bra sätt beskriver han livet i fängelset och logiken där. När du läst vad han skriver kommer du att tänka dig för minst en gång till innan du ger dig in i liknande affärer. Han klarade sig men få i hans omgivning gjorde det.

The Damage Done, Twelve Years of Hell in a Bangkok Prison.
av Warren Fellows.