Carpe Diem Hotel, Gudauri, Georgien.

Carpe Diem Hotel, Gudauri, Georgien.

Nära skidliften i Gudauri i norra Georgien finns det smidiga hotellet Carpe Diem. Här har du en trevlig personal, fin ankomstlokal, gratis trådlöst internet i hela hotellet, en bar och en imponerande utsikt över Kaukasusbergen. Från huvudstaden Tblisi tar det ett par timmar att komma hit och då har du kommit upp på 2196 meter över havet. Är du ute efter skidåkning skall du vara här mellan december och april och då kommer du säkerligen att träffa turistande ryssar. Eftersom du är över trädgränsen är området vackert kargt. Hotellet serverar en god buffé i restaurangen som ligger rakt ovanför receptionen. Det här är ett smidigt hotell för den som vill ha några trevliga naturnära dagar bland Georgiens fina berg.

Carpe Diem Hotel
Gudauri
Georgien
Tele: +995-(0)32-2510770, -2510707, -(0)51-4510770
E-post: info@carpediem.ge
Hotellets sida hos Facebook finns HÄR.

Orten Gudauri har också en sida hos Facebook och den hittar ni HÄR.