Muskuy, Otavalo, Ecuador.

I Otavalo är det vanligt att besöka den stora marknaden och längs den av gatorna som leder från marknadstorget mot matvarumarknaden finns butiken Muskuy som säljer kvalitativa musikinstrument. Här kan du även få ägaren, Luis Hector Flores, hjälp att lära dig att spela på instrumenten. Han säljer nämligen musikundervisning. Härifrån är det inte långt till konsertlokalen Amauta där du kan visa upp dina musikaliska talanger.

Nöjer du dig med souvenirinstrument kan Nanda Manachi i byn Peguche utanför Otavalo vara ett alternativ. Där brukar det bli en liten konsert och en förevisning av hur de tillverkar panflöjter som sedan säljs.

Muskuy
Calle Modesto Jaramillo 6-64 y Salinas
Otavalo, Ecuador
Tele: +99-(0)62923666
Mobil: +99-(0)992168582 (Hector Flores)
E-post: yauri76@yahoo.com, muskuymusic@yahoo.com
Butikens Facebooksida finns HÄR.