Lao Orchid Hotel, Vientiane, Laos

Det finns flera bra och smidiga hotell invid Mekongfloden i Vientiane. Ett av dem är Lao Orchid Hotel. Här får du rena och fina rum samt en vänlig och effektiv service. Ibland har hotell viss verksamhet med bokbyte mellan gäster och där hittar du ganska ofta svenskspråkig litteratur. Följer du Mekong in mot stadens centrum tar promenaden bara några minuter. Går du åt andra hållet längs vattnet kommer du snart att komma till centret för organisationen MAG:s minröjning i Laos och resten av världen. Det är intressant men skrämmande.

Lao Orchid Hotel
Chao Anou Road, Vat Chanh
Vientiane, Laos
Tele: +856-(0)21-264134, -264136
Fax : +856-(0)21-264138
E-post: info@lao-orchid.com, orchidHao@hotmail.com
En inofficiell Facebooksida som kanske inte har stöd av hotellet finns HÄR.