Villa DanLin, Göcek, Turkiet.

Den lilla staden Göcek ligger mellan Dalaman och Fethiye i sydvästra Turkiet. I stadens hamn ankrar och bunkrar många båtar. Jämfört med grannstäderna är det en dyr stad att vistas i men den är populär och passar båtarna bra eftersom den ligger skyddat i en vik. Här finns hotellet Villa Dan Lin som ligger mitt på den centrala gågatan och drivs av Delphine Aylin Göktürk. Hon och hennes trevliga personal får var och en att känna sig välkommen här. Utanför hotellets gula receptionsbyggnad står alltid några bekväma stolar och bord för den som vill titta på flanerare. Innanför receptionen ligger avdelningen för frukost och fika. Efter det fylls den långsmala gården av en simbassäng som följs av det hus där de flesta av rummen är. Frukosten är en trevlig tillställning som delvis serveras vid bordet. Trådlöst internet finns men har ibland dålig räckvidd om du är långt från receptionen. Rummen är rena, bekväma och inte alltför små. Hotellet fungerar bra för de flesta men är förmodligen som bäst för dem som bor parvis. Det är ett bra alternativ till de dyrare hotellen i närheten.

Hotel Villa DanLin
Göcek Çarşı içi
Cumhuriyet Mahallesi
48310 Fethiye-Muğla, Turkiet
E-post: info@villadanlin.com
Tele: +90-(09)252-6451521