Hotel Riviera, Ohrid, Makedonien.

Staden Ohrid ligger vid den vackra Ohridsjön på den Makedonska sidan. Tvärs över sjön direkt utanför några av Hotel Rivieras rum kan man ofta se Albanien.  Hotellet är beläget nära den lilla stadens centrum och vid dess strandpromenad. Det är ett enkelt hotell där bara delar av personalen är trevlig. I bottenvåningen finns en restaurang som används till frukostar och andra måltider. Frukosten är en liten buffé och den serveras här. Det finns en uteplats i anslutning till restaurangen. Rummen är bekväma och rena men det händer att de luktar rök. Många av rummen har en liten trevlig balkong och hela hotellet nås av ett trådlöst nätverk som är gratis men inte alltid tillgängligt. I receptionen finns erbjudanden för aktiviteter och utflykter. Personalen är oftast hjälpsam om du har andra önskemål än de som annonserats ut. Riviera är ett hotell som är smidigt för både ensamresenärer, grupper och barnfamiljer. Det fungerar även för affärsresenärer om kraven på standard inte är högt uppskruvade.

Hotel Riviera
Kej Marsal Tito br. 4.
6000 Ohrid
Makedonien
Tele: +389-(0)46-209900
E-post: contact@riviera.mk

Alternativ postadress: Kuzman Josifovski, Ohrid 6000, Makedonien. Tele: +389-46-268735