Restaurang Kibe Mahala, Sarajevo, Bosnien.

Det finns flera restauranger i Sarajevo med magnifik utsikt över sänkan staden ligger i. En av de med vackrast läge är Kibe Mahala. Hit kommer man för att äta god mat i en avkopplande och välkomnande miljö, men vill man komma hit på kvällen bör man boka bord för annars är risken hög att restaurangen är fullbokad. En trevlig sak som ofta förvånar förstagångs besökaren är att priserna på maten inte är särskilt höga. Till maten finns en trevlig vinlista. Öllistan är den sämst utvecklade delen av menyn. Eftersom det vanligaste är att man kommer in till restaurangen genom nedersta våningen vid en butik är det lätt att missa att man kan äta på både våning två och tre. Våning två har en lite mer strikt och modern framtoning medan översta våningen bättre beskrivs som rustik. Kötträtter är vanliga i Bosnien Hercegovina och därför är Kibe Mahalas grill igång nästan för jämnan. Det här är en trevlig restaurang för den som vill äta bra mat till ett rimligt pris. Tag gärna med dina vänner hit för de kommer sedan att prata om vilket fint ställe du tagit med dem till.

Kibe Mahala
Vrbanjusa 164
71 000 Sarajevo
Bosnien Herzegovina
Tele: +387-(0)33-441936.
Mobil: +387-(0)61-040000
E-post: restorankibe@hotmail.com