Restoran Park Princeva, Sarajevo, Bosnien Hercegovina.

Varje kväll kan man se hur Park Princevas skylt lyser från en bergssida över Sarajevo. Det är en mäktig syn. Från restaurangen är utsikten över Miljackaflodens dalgång och staden som sprider ut sig längs den hänförande vacker. Det går även att komma hit för att njuta av mat, dryck och utsikt på dagtid. Största skillnaden mellan dag och kväll är att man gör bäst i att boka bord på kvällen. Maten är bra och servicen snabb, men på balkongen är det så fint att få skulle reagera om kyparna saktade ned en aning. Lättaste sättet att komma hit är att ta åka med taxi från At Mejdanparken. Skulle ni ta taxin från duvtorget vid den spårvagnsförsedda vägen Mula Mustafe Bašeskije i Baščaršija måste taxin åka runt hela centrala Sarajevo och det är bara onödigt omständligt. Restaurangen är en av de platser man bör besöka i Sarajevo så gör det. Många par som just gift sig kommer hit och det kan bli en gratis extraföreställning. De brukar hålla sig inomhus och stör därför sällan dem som sitter på balkongen.

Restoran Park Princeva
Iza Hrida br. 7
Sarajevo
Bosnien och Hercegovina
Tele: +-387-(0)61-222708
Fax: +387-(0)33-532403
E-post: info@parkprinceva.ba
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.