L’Etoile de Mer, Toilara, Madagaskar

L’Etoile de Mer i staden Toliara drivs av en trevlig kvinna som heter Sandrine och hon pratar helst franska men är även bra på engelska. Flera av hennes kypare pratar malagassiska och samma språk som henne och alla levererar bra tjänster och mat av bra kvalitet. Restaurangens specialitet är indisk och pakistansk mat samt havsmat men de har även populära vedungsbakade pizzor. När vädret tillåter sitter de flesta ute i restaurangens trädgård. I kanten av den finns en parkering. Priserna här är bra och det finns gratis trådlöst internet som är starkare än på många ställen i Madagaskar. Du kan till och med betala din konsumtion med kreditkort och har nära till vägen som många sedan följer norrut. Skulle du vilja är det lätt att komma hit med barn. Och om du är här på kvällen är baren och avdelningen inomhus stor.

L’Etoile de Mer
BP 362, Boulevard Lyautey
601 Toliara, Toliara
Madagaskar
Tele: +261-(0)34-0760565, -(0)94-42807
Mob: +261-(0)32-0260565
E-post: madium.jamet@gmail.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.