Mirador Los Churros, Alfombra, Costa Rica.

Om du åkt genom San Isidor de El General och fortsätter längs väg 243 ned mot Stillahavs kusten i Costa Rica kommer du så småningom att få en restaurang på din vänstra sida som heter Mirador Los Churros. De flesta som stannar här gör det för den otroliga utsikten från restaurangens balkong och för att se fåglar som är svåra att se på andra ställen. En fika här kan också vara på sin plats men ge dig inte i kast med Los Churros maträtter för de har en tendens att göra kunderna besvikna. Att Churros syftar på regnskurar finns det ibland orsak att få förståelse för här och har du otur täcker moln all utsikt. Molnen brukar dock lätta ganska snart och med lite tur inträffar det lagom till att du fått din kopp te.

Mirador Los Churros
Alfombra
Costa Rica
Tele: +506-2787-0315