Konoba More, Lumbarda, Korčula, Kroatien.

Lumbardas mest vackert belägna restaurang är Konoba More. Här inne i bukten kan du sitta och äta precis vid vattenbrynet med småfisk i det klara vattnet bara någon decimeter från dina fötter. More betyder “hav” på kroatiska och passande nog har restaurangen flera lockande havsrätter på sin meny. Här kan du även få kötträtter tillagade som de görs i Kroatien. Menyn är längre än så men inte så lång att man kan misstänka att kvalitén sänkts för att förlänga listan av erbjudanden. Samtliga rätter är goda och vissa finns bara ibland. Det är förtroendeingivande. För att komma till Konoba More måste du gå från strandvägen genom Lumbarda och vika av ned till serveringen. Där kommer du att mötas av en underbar vy och en glatt leende personal. Chefen, Stipe Jurevic, kanske tar väl hand om dem. Restaurangen passar för alla och är bäst för dem som vill ta sig tid att njuta av vyn och måltiden. Du kommer garanterat att bli väl omhändertagen.

Konoba More
Lumbarda, Otok Korčula
Kroatien
Tele/Fax: +385-(0)20-712068
Mob: +385-(0)98-427843
E-post: stjepan.jurjevic@du.t-com.hr